Tider og rekorder

Tider og rekorder

 

BORNHOLMS REKORDER

Lokalt på øen er der registreret rekorder igennem tiderne. Du kan finde rekorderne i Rønne svømmehal eller du kan downloade de bornholmske rekorder her. Rekorderne bliver løbende opdateret af trænerne.

RSK klubrekorder kan downloades her

 

NÅLESTÆVNE

En gang i måned afholdes der et lokalt nålestævne i klubben. Til disse stævner er der mulighed for at opnå "nåle". Nåle kan svømmeren opnå ved at svømme en disciplin i en bestemt tid. Har svømmeren svømmet tre forskellige discipliner i en bestemt nåletid opnås f.eks. sølv med sløjfe. Se reglerne nedenfor.

 

Alle nåle kan kun erhverves én gang, første gang svømmeren opnår den stipulerede svømmenålstid for den pågældende svømmedistance og svømmeart. Sløjfe eller stjerne på alle nåle pånær talent- og flippernål kan erhverves eller tilkommer den svømmer, der opnår en svømmenålstid for pågældende nålegrad i tre forskellige svømmearter eller opnår den stipulerede svømmenålstid på samme svømmedistance og i samme svømmeart med mindst 5 års mellemrum. Denne regel gælder for alle svømmenåle selvom vedkommende svømmer i mellemtiden har opnået svømmenål af højere grad.

 

MESTERSKABER

For at deltage i mesterskaberne ovre skal svømmeren have opnået kravtiden i en given stilart. Kravtiderne er indelt efter årgang.

 

Kravtiderne for junior- og seniorsvømmere til Danske og Østdanske Mesterskaber på langbane og kortbane kan du se på Dansk Svømmeunions hjemmeside. Kravtider til nationale mesterskaber se her.

 

 

ANDRE NYTTIGE LINKS

www.octoopen.dk